Anime

   Anime sau pur si simplu desene animate pentru necunoscatori...Si da, ma uit la asa ceva...nu e nicio problema psihica, va pot asigura...Oricum, aici o sa prezint, sau cel putin o sa incerc sa prezint cate un anime.

Basilisk

       BASILISK in primul rand m-a impresionat grafica sa, povestea care la inceput este foarte ciudata devine mai clara spre finalul seriei. In mare este vorba despre o lupta intre doua clanuri ninja Iga Tsubagakure si Kouga Manjidani. Clanul castigator va primi favoruri timp de 1000 de ani iar conducatorul va deveni urmatorul shogun. Insa povestea se complica deoarece intre cei doi conducatori ai clanurilor, Gennosuke si Oboro se indragostesc unul de celalalt. In concluzie este un anime care merita vizionat.


Gungrave

    In Gungrave este prezentata viata lui Brandon Heat si a celui mai bun prieten al sau, Harry MacDowel. Cei doi intra in mafie, Brandon devenind un asasin de elita, iar Harry ascende in ierarhie si isi consolideaza pozitia omorandu-si cel mai bun prieten. Brandon este inviat de Dr. Tokioka devenind "Beyond the Grave". Acesta incepe sa se razbune pe toti membrii mafiei, si apara singurul lucru care i-a ramas de la iubita lui din tinerete, fata ei.


Title.

One Piece urmăreşte aventurile lui Monkey D. Luffy, un adolescent de 17 ani, care obtine puteri supranaturale dupa ce mananca un fruct magic, si ale echipajul sau de pirati. Visul lui Luffy este sa devina urmatorul rege al piratilor. Animeul,  care chiar daca nu exceleaza prin grafica are ca puncte forte povestea sa si comicul prezent la tot pasul.