Cruce din flori de 70000 euro. Si cica mai era criza financiara, cand ei isi permit sa cheltuie atatia bani pe o cruce. De ce nu investesc in spitale, in alte chesti, de ce iar pentru biserica? 
De ce nu dau banii astia unor copii care s-ar putea trata in strainatate de cine stie ce boli, insa nu au sprijinul financiar necesar.

Monumentul va avea "profunde semnificaţii religioase", oglindind "simbolistica acestei instituţii, respectiv credinţa creştină a poporului român".

Si cu ce incalzesc semnificatiile astea religioase pe un copil pe patul de spital, bolnav fara vina?
 
Ma discrimineaza credinciosii neamule! Vreau sa-mi spun parerea si ma baneaza. Ma exorcizeaza! O sa ma puna pe pomelnic la morti! Discriminare neamule.

 
 "Nu vă fie frică de sărăcie şi faceţi copii!" asta indeamna biserica, nu conteaza ca sunt familii care abia au ce manca, ei trebuie sa faca o droaie de copii, sa aibe cine sponsoriza mai tarziu biserica.

 
 
Dupa ce am citit asta m-am gandit sa aberez si eu putin pe tema. La noi se fac nu-stiu-cate campanii de protejare a tiganilor. Ca ei sunt minoritati, si deh, trebuie sa fim noi mai cu mot si sa-i pupam pe tigani unde sunt ei mai colorati.
Uite romanilor, ungurii (n-am nimic cu ei) pot face campanii anti-tigani, dar noi nu, trebuie sa le facem rezervatie.

Ne deranjează cum îşi trăiesc viaţa în Ungaria. Modul lor de viaţă constă, în mare parte, din ajutoare sociale şi din infracţiuni. Societatea maghiară nu mai poate munci permanent pentru unii care trăiesc pe spinarea altora.

De parca la noi nu ar fi tot asa, mare parte fura si traiesc ca lipitorile, apoi mai au si pretentii.
Sa nu aud ca nu ii acceptam, ca ii marginalizam, sau mai stiu eu ce, pentru ca ei nici macar nu isi dau silinta sa fie acceptati in societate.
 
Un articol destul de dragut de pe Evenimentul Zilei

Si uite de ce maneaua va supravietui muuult timp de acum inainte...Din cauza parintilor, care nu stiu sa-si educe odraslele...
Cred ca pot sa le multumesc parintilor mei ca in casa nu au rasunat niciodata manele...

"Cei mici înţeleg de la cele mai fragede vârste mai mult decât ne putem imagina. Dacă vor auzi în fie care zi melodii despre duşmani, femei şi avere îşi vor însuşi aceste noţiuni şi le vor cultiva atât în adolescenţă, cât şi la maturitate. Vor fi prizonierii unui stil de viaţă pe care nu l-au ales, iar sistemul de valori se va restrânge la ceea ce i-a fost insuflat în copilărie"


 
Am gasit un articol, aici care spune asa:

Audi renunţă la pielea de vacă în favoarea celei de taur, pentru tapiseria scaunelor din automobilele comercializate în Marea Britanie, vesteşte ”channel4.com".

Acum cine ma lamureste si pe mine care-i diferenta intre piele de vaca si piele de taur. Nu cumva sunt aceeasi specie?ce ciudatenie...
 
Muzica japoneza ^^.
Pentru download-ul unei melodii intra aici (trebuie sa te inregistrezi. E free^^)

 
Pana acum toti se plangeau de incalzirea globala, uite ca acum vine racirea globala, vedeti, niciodata nu trebuie crezuti meteorologii sau ce-o fi astia.

articol
 
Poate o parte au auzit ca acum putin timp s-au dat detalii ca un utilizator DC++ a primit o amenda destul de mare pentru ca a "distribuit" materiale ilegale.
Azi am gasit o stire unde spune ca momentan sunt urmarite 200 persoane ce au share-uit muzica pe DC++...
    Spune NU drogurilor!

    Contact

    [email protected]

    Archives

    November 2009
    October 2009
    September 2009
    August 2009
    July 2009
    June 2009
    May 2009
    April 2009
    March 2009
    December 2008
    November 2008

    RSS Feed