"Nu vă fie frică de sărăcie şi faceţi copii!" asta indeamna biserica, nu conteaza ca sunt familii care abia au ce manca, ei trebuie sa faca o droaie de copii, sa aibe cine sponsoriza mai tarziu biserica.
"Păcatul uciderii de prunci este cel mai mare din lume şi în România prima lege care s-a dat după Revoluţie a fost legalizarea avortului."
Dar daca copilul ala este diagnosticat cu o boala incurabila? nu e logic ca ar fi mai bun avortul? Sau raspunsul bisericii e "misterioase sunt caile domnului".  Trebuie sa nu fii intreg la minte sa accepti aceasta explicatie.

"Cea mai mare tragedie a noastră, astăzi, este împuţinarea populaţei, nu sărăcia. Lumea creştină va pieri în câteva generaţii ", a declarat ÎPS Serafim."

Huh? de cate ori s-au plans oamenii ca-s putini? de fapt ne plangem ca suntem tot mai multi, ajungem la 7 miliarde cat de curand, si tot suntem putini? Sau stai, sunt toti mai putini donatori la biserica, nu mai are din ce sa-si cumpere popa masina.

Si e usor bisericii sa vorbeasca de saracie, sustinand ca nu exista cand, anul acesta Romania a alocat o suma record pentru finantarea bisericilor.135.217.000 RON mai exact. Dar totusi eu nu inteleg ce-i trebuie bisericii bani? Parca era vorba ca daca ai chef sa te rogi o poti face oriunde. De ce atatea biserici? Banii aia se puteau folosi in alte moduri, care chiar ajutau lumea, nu pe chestii din astea.

Ideea principala e: Fii prost, cat mai prost, sa faci cat mai multi copii, sa nu faci avort ca te bate doamne-doamne, chiar daca avortul ar fi scutit copilul respectiv de multa suferinta, si sa donezi la biserica ca altfel nu-si cumpara popa masina.
8/15/2009 10:57:41 pm

Ai mare dreptate cu masina aia. Popa din deal s-ia luat doua VW in numai cativa ani, si nu la mana a doua. Probabil si-a facut si o casuta primitoare :) :) :)

Reply



Leave a Reply.

    Spune NU drogurilor!

    Contact

    [email protected]

    Archives

    November 2009
    October 2009
    September 2009
    August 2009
    July 2009
    June 2009
    May 2009
    April 2009
    March 2009
    December 2008
    November 2008

    RSS Feed