In ultima vreme au aparut si prin Piatra Neamt din astia cu masti "anti-gripa porcina". D'oh, astia chiar cred ca o bucatica de panza ii protejeaza de un virus care trece cu mare usurinta prin tesatura? Singurele lucruri de care te-ar proteja ar fi praful si...atat.    
            
Aseara  Antena 1 erau doua destepte care spuneau ca ziua are 11 ore iar razboiul de 100 ani a fost intre daci si romani.

Prostia devine tot mai mare iar viitorul din Idiocracy devine din ce in ce mai plauzibil. Pacat, la noi in tara peste cativa ani sigur la conducere ajunge cineva gen becali.
 
Cateva chestii culese de la ora de religie         
1. Oamenii din Africa sunt saraci, si mor de foame doar pentru ca asa vrea dumnezeu.       
2. Credinciosii daca nu inteleg ceva pun pe seama divinitatii. Lucru deja cunoscut, dar acum e si afirmat de catre profesoara.           
3.Sunt un posedat, sau voi deveni. Povestea profa ca ne-spoveditii devin demonizati. Eu nu m-am spovedit de nici nu mai stiu cand.         
P.S. profa de religie are o manichiura oribila! unghii scurte, fara lac, una vinetie-roscata. Asta nu ar fi o problema, problema e ca erau neingrijite!
 
Nemurire? De mult timp oamenii tot incearca sa dobandeasca viata vesnica. Vraci, samani, preoti, alchimisti, medici, toti doresc nemurirea. Dar, e oare chiar asa de tentanta? Eu tare ma indoiesc. Nu e nimic placut in a imbatrani, a deveni tot mai slabit dar fara sa poti muri. Nu e nimic tentant in a vedea cum ii pierzi pe toti cei care iti sunt dragi. Nemurirea nu e deloc ceva bun de savurat. Nici tineretea vesnica nu e ceva de dorit. De cate ori poti iubi si sa vezi mereu cum acea persoana se stinge? De cate ori poti suporta asta? Singurul lucru bun e ca ai ajunge sa cunosti orice. Tu ravnesti la nemurire?
 
Fiecare are o inclinatie catre ceva anume eu am o mare pasiune pentru lenevit, altii pentru mai stiu eu ce, dar una dintre pasiunile ei este realizarea de chestiute mici si dragute:P
Sandra
Daca iti doresti o chestiuta din asta click aici.
Nu-i asa ca-s dragute?:D Click read more pentru mai multe poze
Picture

Vicii?

11/15/2009

2 Comments

 
E oare chiar asa greu sa te abtii sa nu fumezi, sa nu te droghezi?  Ce daca e "cool"ce daca e la moda sa fumezi, asta inseamna ca si tu trebuie sa faci asta? Nu e greu sa te abtii. Acum nu zic si eu ca biserica sa nu te distrezi, sa nu faci sex sa nu mai stiu eu ce. Mie mi s-a pus pata pe chestiile astea ce provoaca dependenta. Iti distrugi singur viata, si pentru ce? Pentru o perioada in care crezi ca ceea ce faci nu iti dauneaza.
"Eh, o singura data nu-mi face rau", de cate ori nu am auzit vorbele astea...si singura aia data se transforma in mai multe, si fara sa-ti dai seama dependenta apare.  Parerea mea e ca acestia care cedeaza drogurilor, au o personalitate destul de slaba, destul de estompata, daca ei nu au fost destul de incapatanati sa spuna NU...asta e.

Pe de alta parte nu e treaba mea cum iti distrugi singur viata
 
Cum este mai bine sa scrii pe un blog? Ca un anonim, nimeni sa nu stie cine esti tu cu adevarat, sa poti scrie despre absolut orice vrei fara sa te temi ca ai deranja persoane cunoscute? Sau e oare mai bine sa iti lasi identitatea cunoscuta si sa ai cat de cat grija cu ceea ce scrii?
 
Nu vorbesc despre filmul cu acest nume, ci despre cateva lucruri pe care eu le consider chiar prostesti.
1. Babele supraponderale, care-si gasesc loc de barfa chiar unde e trotuarul mai stramt. Si au grija sa se aseze in asa fel incat sa nu treaca nimeni de ele. Daca spui "ma scuzati" si incerci sa treci se uita la tine de parca le-ai furat medicamentele si incep sa se planga ca tinerii din ziua de azi sunt nesimtiti.
2. Cei care urca cu liftul pana la etajul 1./Cei care lasa usa liftului deschisa ca sa nu poti urca decat pe scari. Cei care blocheaza liftul in mod intentionat.
3. Pitipoance care merg in zig-zag pe trotuar
4. Soferi care chiar daca te vad de la mare distanta ca esti pe trecerea de pietoni, pun frana in ultimul moment, scrasnind din roti si injurand.
 
 
Cand se fac reportaje care arata ca parte din romanii din ziua de azi nu stiu sa zica nimic despre Holocaust, ne miram si ne gandim ce o fi in capul acelei persoane. Dar, vesti bune, nu suntem singura tara in care nu prea se stie despre Hitler si Holocaust. De exemplu, unii copii din Anglia credeau ca Hitler a fost un antrenor german de fotbal, iar Holocaustul sarbatoarea ce a incheiat razboiul...Cata ignora
 
E de neuitat senzatia cand o atingi usor...cu grija si simti ca e umeda..iar degetele sunt repede umezite de lichidul caldut si usor speriat, te indepartezi cu mana si te duci repede la baie gandind: Of..cine m-a pus sa pun mana pe sticluta cu super-glue..
 
Ninge in Piatra Neamt...Iar eu nu mai pot de suparare cand stiu ca peste vreo 10 minute trebuie sa plec spre scoala, prin frigul asta..of...Macar arata bine zapada:)
Picture
Picture
Picture
    Spune NU drogurilor!

    Contact

    [email protected]

    Archives

    November 2009
    October 2009
    September 2009
    August 2009
    July 2009
    June 2009
    May 2009
    April 2009
    March 2009
    December 2008
    November 2008

    RSS Feed