Azi am vizionat un filmulet numit "Satanismul in muzica rock" Recunosc, multe dintre "teoriile" enuntate acolo m-au revoltat, destul de mult.

1. Hristos este situat in mijlocul timpului.
 Inainte si dupa el. Asta e tot ce exista. Dar, s-a aratat de numeroase ori ca iisus, NU s-a nascut in anul 0.

2. Pastile sunt sarbatoarea invierii.
Adevarat, insa Pastile erau sarbatoare la evrei (parca) cu mult timp inainte de a se zice ca Pastile semnifica invierea.

3. Originile rock-ului sunt in Africa.
Chiar trebuie sa comentez asta?  E chiar penibil sa afirmi asa ceva...Rock-ul deriva din blues si muzica country.

4. Toate ceremoniile efectuate de bastinasii africani sunt/erau sataniste.
Cum se poate afirma asa ceva, cand in fiecare cultura existenta pe planeta asta este notiunea de bine si rau. Africanii sunt numai rai cica...

5. Freza punk-erilor este necurata ca se aseamana cu cea a bastinasilor africani.
Wtf? Eu nu am auzit de bastinasi cu o astfel de freza...

6.Pan, thor = satan
Teoria asta deosebit de inteligenta, este bazata pe faptul ca Pan canta, iar Thor are semnul fulgerului. Care, cica-s simboluri sataniste.

7. Anton LaVey era satanist.
Da, era satanist, a scris biblia satanista. Dar in filmulet LaVey este prezentat a fi un adept al Satanei. Lucru eronat. Biblia satanista nu e altceva decat o filozofie de viata.
Tin sa reproduc un citat de pe un forum, citat spus de o persoana crestina:"Satanismul promovat de LaVey e cea mai de bun simt religie"

8.Rockerii fac pacate de neinchipuit pe scena.
Si ma rog care-s alea? Ca se machiaza? Ca fac semne obscene? ca au diferite simboluri? Parerea mea e ca inchizitia a facut mai multe pacate decat toti rockerii la un loc. Dar stai, inchizitia are voie sa omoare cati oameni vrea, ca ea e "buna".

9. Semnul ala al hipiotilor e satanist.
Cica este o cruce intoarsa cu bratele rupte. Pai cum naiba, daca iau o cruce, o rup in 100 de bucatele si construiesc un cub, asta inseamna ca si cubul e satanist?

10. Tot rock-ul e satanist.
Ok, sunt ele formatii care il venereaza pe satan, dar e cea mai mare tampenie sa spui ca tot rock-ul e satanic. De exemplu System of a Down, duce o campanie anti-razboi, anti-rasism, anti-genocid. Si astia-s satanisti pentru simplul fapt ca aceasta campanie este pusa pe muzica rock?

11. Rap-ul gen al rock-ului.
Maneaua e tot un gen al rock-ului, nu?

12. Plantele mor pe muzica rock.
Alta porcarie enuntata. S-a facut un experiment la MithBursters, in care au construit cateva sere cu mazare. in fiecare sera era muzica, sau vorbe. Ciudat e ca, Mazarea din sera cu muzica rock a crescut cel mai bine. Sau asta era interventie necurata sa ne convinga ca rock-ul e bun?


Daca cineva doreste o sa uploadez filmul vineri.
Parerea mea e ca popii astia, nu stiu ce sa mai faca sa le dam bani. Vad si ei ca tot mai putini cred in ei, si saracii popi, nu mai au bani de benzina pentru jeep-ul lor. Daca imi amintesc eu bine, in biblie scria ca Iisus a spus ca ne putem ruga oriunde vrem. Nu e necesara interventia a 14 mii de popi ca sa te rogi. Dar nah, popa e mai rau ca un drac, si  ne baga in cap, ca e pacat daca nu te duci la biserica sa ii donezi lui cateva mii de euro...

5/19/2009 12:20:57 am

:| serios ?

Reply
5/19/2009 03:19:34 am

Uhm...Serios ce Ina?

Reply
6/28/2009 08:09:14 pm

nu stiam de filmul asta.chiar daca vad ca sunt simple idei ale unor care nu au ce inventa,as vrea sa il vad.asa de cultura mea generala

Reply



Leave a Reply.

    Spune NU drogurilor!

    Contact

    [email protected]

    Archives

    November 2009
    October 2009
    September 2009
    August 2009
    July 2009
    June 2009
    May 2009
    April 2009
    March 2009
    December 2008
    November 2008

    RSS Feed