Doamne, se atrofiaza tot mai tare creierul in zilele astea...devine neted.
Cauta pe google cuvantul "vreun" iar apoi uita-te la al III-lea rezultat. Vei gasi intrebarea de mai sus. 

 

cimajes Says:
aprilie 26, 2009 la 21:38Eee, cu varsta vin si pretentiile… O sa caute doar tipi celebri,sau mosnegi care mai au putin si mor sa le lase lor averea…
Pacat ca se raspandesc astea mai ceva ca ciuma. Unde mai gasesti fete cuminti in ziua de azi?:-??

Sub Papuc Says:
aprilie 27, 2009 la 07:55 “Pacat ca se raspandesc astea mai ceva ca ciuma. Unde mai gasesti fete cuminti in ziua de azi?:-??”
1. La morga
2. La gradinita
3. In pozele bunicii
Daca vezi vreun specia din asta pe cale de disparitie sa ma anunti sa vin sa o extermin ce face strica armonia si echilibrul vietii .


Preluat de aici



 

Asadar, zici ca ai putea face sex oricum, oriunde. Chiar si cu pusca la tampla? Chiar si prins in plase de pescuit si agatat cu carlige? Chiar si inconjurat de gunoaie? Daca raspunsul e in continuare da, atunci esti mai masochist decat toate animalele Deltei care nu pot face sex in conditiile astea. Ajuta-ne sa obtinem in Delta conditii civilizate de sex si inmultire a speciilor.

Image Hosted by ImageShack.us

Detalii aici

 

Stau, rad de ma prapadesc citind niste bloguri si ascult...slujba lu' nea popa.
Poi da, se aude de aici cum canta popa-n difuzoare. Ce ii trebe bisericii boxe? Poate eu nu vreau sa ma miluiasca popa cu slujba lui! Asta-i violarea drepturilor omului! Ce, daca eu ma apuc sa pun stiu eu ce formatii si dau volumul la maxim, imediat apar vecinii sa se planga. Da de popa de ce nu se plange nimeni?Ca de o ora cred ma tot miluieste ala fara voia mea! Nici macar nu are glas! S-ar face de cacao daca s-ar duce la Megastar. Ar fi interesant sa vad un popa cum canta vreo melodie rock, sau sa danseze breakdance.

Azi am re-vizionat The mist. Bun filmul, chiar foarte bun. Dar si acolo era o cimpanzoaica care facea cunoscut cuvantul domnului.  Si aia au inceput sa o creada...vai de ei... Dar nah, asa v-a trebuit, v-au mancat gandacii pe toti.

P.S. Au dat astia volumul mai tare, sa se auda mai bine.

 

In campania asta ma declar si eu anti-emoticoni. Folosesc la randul meu emoticoni, insa sunt impotriva abuzului! Sunt si ei necesari, poti arata starea de spirit in care te afli cu ajutorul lor, dar ce e prea mult strica!

 

Nu cred ca e cineva care sa nu fi auzit, Jiji a fost inchis pentru ca omul a vrut sa-si faca singur dreptate. NU ii tin partea, dar sa fim seriosi, toti am fi facut ca el. Le trebuia un motiv sa-l inchida, si uite ca l-au gasit. Oricum, scapa el de inchisoare...

P.S. Stiati ca Jiji apare in ultimul sezon din Prison Break?

Poza via Piticu

 

Multe au fost spuse de catre Teo, mie imi ramane sa spun doar de ciudateniile de id-uri pe care le poate avea lumea in ziua de azi: skumpik, dulcik, pisik, talentatul,  sau mai stiu eu ce. Doamne, era chiar asa greu sa iti faci un nick cat de cat mai normal? E chiar asa "cool" sa ai un id ca asta? Macar eu ma pot mandri ca am foarte multi mutanti din astia scumpici la ignore...mai mult de 250...daca cineva vrea, ii fac cadou lista mea de ignore...

Multumesc Mihaelei pentru clip.

 

"intreaba populatia daca vrea ea unirea cu basarabia?:))...sunt foarte curioasa :D"

Dupa cum se vede, o prietena din Moldova mi-a cerut sa fac un sondaj, noi, romanii, vrem sau nu unirea cu Basarabia? Asa ca ii rog pe toti cei care citesc acest post sa isi spuna parerea, ne unim sau nu ne unim?

 

De ce sucul de mere natural e asa scump? Si de ce la ingrediente scrie:apa si concentrat de mere 100% pasteurizat? Si de ce daca e el asa natural tine pana pe 10:12:2009? E ceva la mijloc...

Mda, m-a apucat mania sucurilor naturale...

 

Happy b-day to me
Happy b-day to me
Happy b-day dear me

Deci azi e ziua mea...am 18 ani...si ma simt ca si ieri, deci nu e nimic schimbat...doar o cifra, oricum,
happy b-day to meeee

    Spune NU drogurilor!

    Contact

    [email protected]

    Archives

    November 2009
    October 2009
    September 2009
    August 2009
    July 2009
    June 2009
    May 2009
    April 2009
    March 2009
    December 2008
    November 2008

    RSS Feed