Joc de cultura generala si nu prea...
Picture
Picture
 
Sunt 32% român.
Testul zice aşa:

Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte)

Fă şi tu testul aici.
 
Ce daca unii concurenti au n ani de dans in spate? Ei au venit acolo pentru un anumit caz.
Ce daca un concurent e din Neamt?Ce daca acel concurent e la acelasi liceu cu mine? Ce daca il cunosc pe acel concurent de foarte mult timp? Asta ma obliga sa il votez? Ma obliga sa tin cu el? Nu logic ar fi sa tii cu echipa care iti place cel mai mult?

D'oh...eu tin cu moldoveanca aia bruneta:)) E cute:)

A, este vorba despre "Dansez pentru tine"

Muzica

10/28/2009

3 Comments

 
Uhm...habar nu am cum sa incep, cum sa explic ceea ce vreau sa fac. In timp, fiecare gaseste vreo melodie care-i ramane intiparita in memorie, eu vreau acum sa le strang pe toate la un loc..
 
 Tot aud ca Romania nu prea mai are fonduri, nu are cu ce plati invatamantul, cei din medicina, si multi altii. Daca ar fi sa ne gandim putin, anul asta, pentru biserica s-a acordat peste 100 milioane euro, iar cum bisericile apar ca niste ciuperci dupa ploaie, anul viitor suma va fi si mai mare. Daca, nu ar mai da atatia ani bisericii si din criza am iesi mai repede. Dar, cum guvernul e frate cu biserica  nimic nu se va schimba.
Ce e de facut? pai chiar nimic, doar sa asteptam ca bisericile sa ocupe ultimele spatii verzi de prin orase. Iar daca ai ceva impotriva sa ti se puna pumnul in gura, de catre primarie, si bineinteles de catre popa.
Cateva replici ale preotilor..:

Dacă ia foc vreun bloc de acolo unde o să alerge să bată clopotul ca să audă lumea şi să vină pompierii?

“Nu ştim ce convingere religioasă au cei care nu doresc biserica, dar atunci când semnează pentru asta ar trebui să-şi declare şi apartenenţa religioasă”.

Nu este decât o tufă de măceş acolo, vă asigur, şi mă angajez ca după ce zidim biserica să plantez 200 de tufe de măceş în loc.
 
Mai tare decat gripa aviara, gripa porcina, boala vacii nebune, romanul se teme de curent.
Curentul este fenomenul "pandemic" care apare atunci cand se deschid doua sau mai multe geamuri. Romanul atunci devine ingrozit si incepe sa il doara maselele, sa raceasca, sau mai stiu eu ce. Nu conteaza daca incaperea are un aer de nesuportat, sa nu apara curentul ca romanul moare.

D'oh...gripa nu se datoreaza frigului sau curentului, ci virusului gripal...asa ca poti sta in pielea goala in zapada fara sa faci cunostinta cu gripa. Cat despre masele nu stiu, pe mine nu m-a durut niciodata din cauza curentului, plus ca daca te doare ceva mergi la doctor si gata...
 
Oh psihologia asta inversa...Distractie placuta cu butonul rosu de mai jos:P
 
Da de mine o baptista si raman cu gura cascata, acum da de mine un Hussein oarecare deci raman si mai mirat.

disorderlysalmon: Do you enjoy porridge?
cimajes: who are you, first of all?
disorderlysalmon: ??!?
cimajes: cine esti? who are you? qui vous êtes?Chi sei tu?wer bist du?
disorderlysalmon: Hail, how dost thou do? I am Ii Husein. What is thy namesake?
cimajes: holy crap, li husein or saddam hussein?
disorderlysalmon: Art thou kidding me? I am descendant of King Husein from Jordania, not that Husssein...
cimajes: never heard of it
disorderlysalmon: That is agreeable, thy turn mythical creatures, what is thy geniune namesake actually?
cimajes: well, i'm silviu, descendant of great prince azazel
disorderlysalmon: Ne'er heard 'bout it, what country art thou from?
disorderlysalmon: Haha.. Too much lag.. Art thou trying to make it up?

Si aici am apasat pe X ca deh, asta imi trimite cadou vreo rachetuta, ca daca chiar e de prin Iordania/Irak/Iran?? Mai ales ca se da de vita regala...M-am speriat si-a primit ignore...

porridge = terci de ovăz/supă deasă de legume (eu unu nu stiam)
King Hussein
Azazel (am ramas cu sechele de la baptista)
 
De mult timp ma tot gandeam sa fac o mica lista cu blogurile care m-au atras. Inainte astia de la weebly nu aveau gadget pentru asa ceva, ar fi trebuit facut manual, si deh, lenea asta e mare. Dar acum e alta treaba, asa ca in dreapta si-a facut aparitia o mica lista:)
 
Deci daca un tigan are un cal si o caruta. Iar tiganul, inteligent din fire, se gandeste ca daca ar bate calul cu o furca, acesta ar merge mai repede. SI cu un ranjet de om inteligent, ridica furca si incepe sa bata calul. Macar coltii furcii nu erau indreptati spre animal. Apoi mandru de fapta savarsita rade catre familia sa fericita din caruta.
Ma intreb acum, daca protectia animalelor ar interveni (prin absurd) atunci ar aparea si protectia minoritatilor, si tiganul, specie de om deosebit de inteligenta scapa basma curata. Trebuie sa spun ca la 50 metri in spatele carutei era un echipaj de politie?
Click pe Read more pentru o "descriere" grafica.
  Spune NU drogurilor!

  Contact

  cimajes@yahoo.com

  Archives

  November 2009
  October 2009
  September 2009
  August 2009
  July 2009
  June 2009
  May 2009
  April 2009
  March 2009
  December 2008
  November 2008

  RSS Feed