Ehm...Cele mai ciudate vise pe care le-am avut ^^
1. Un cosmar cu o cartita uriasa. Iar respectiva cartita manca tot ce gasea in calea ei. Ceva in gen Godzilla, trebuie sa recunosc ca ma inspaimanta de fiecare data cand am visul asta:))
2. Altul ar fi despre invazii extraterestre. Aterizeaza nesimtitii chiar la mine acasa..
3. Imi amintesc de alt vis: era iarna, zapada, mergeam cine-stie-unde impreuna cu o tipa. Mai aiurea a fost cand au inceput niste vampiri sa ne urmareasca cu o masina:))
4. Aseara am visat ca incercam sa cobor un mic deal, iar la poalele acestuia era un rau.
5. Uneori visez pirati, sunt in casa, apoi intra piratii in casa si imi realizez ca de fapt casa era pe apa si plutea

Adevarul e ca de obicei am vise foarte ciudate...probabil se datoreaza filmelor SF/jocurilor...si mai stiu eu ce:))
 
Uite si se mai crede mare popa. Dar popii astia vad ca-s mai rai ca orice. Se dau mare credinciosi, insa vor doar bani. In viata mea nu am auzit de un popa care sa faca chestii pe gratis. Ca nah, ce, el se roaga degeaba? Lui ce-i iese? Ah de-ar verifica averea la toti popii din tara asta...Ar fi inchisorile pline de "slujitorii domnului".
Si cica suntem popor credincios, bla bla bla...numai porcarii.
Biserica a devenit ceva de genul Yakuza...(cu toate ca aia din Yakuza sunt mai interesanti).

Oricum, tare ma indoiesc eu ca Prea Idiotitul Parinte teodosie o sa stea la inchisoare. Sigur se gasesc oi care sa ii sara in aparare, probabil tot aia care se impotrivesc asa tare cipurilor 666.

Sau, sau o sa se spuna ca popa asta teodosie era ateu si bla bla bla. Dar daca zice ca-i ateu, ca-i drac deghizat in popa, atunci, cum de a ajuns sa fie asa mare in grad? Concluzia e
 
Oh...O poveste foarte amuzanta in care credinciosii isi doresc sa se dezgroape dinozauri vii cu etichete cu varsta acestora, in care archeopterix nu este dovada suficienta a evolutiei de la reptile la pasari, si in care lumea are 6000 de ani. A, si explica cum au bagat dinozauri in arca lui noe. (eu cred ca noe a luat doar oua de dinozaur si le-a clocit el, da-n fine, nu asa zice biblia)

Si e totusi ceva ce nu-mi pot explica. De ce dinozaurii carnivori au dintii specializati in sfasiere/rupere, cand ei initial erau cica mancatori de plante.

Cateva citate:

1. Totusi, oamenii de stiinta nu dezgroapa nimic cu o eticheta atasata pe care sa scrie varsta. Dezgroapa numai dinozauri morti (i.e., oasele lor), si oasele lor nu au etichete pe ele in care sa scrie varsta lor

2.De fapt, daca intrati in orice muzeu veti vedea fosile de dinozauri care sunt 100% dinozauri, si nu altceva. Nu sunt nici macar 25%, 50%, 75%, sau chiar 99% dinozaur—ci toate 100% dinozaur!

3.Atunci cand se aduna toate datele, si acceptand faptul ca Iisus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit pe pamant acum aproape 2000 ani, ajungem la concluzia ca creatia pamantului si a animalelor (inclusiv a dinozaurilor) s-a intamplat numai cu cateva mii de ani in urma (poate numai 6000ani), si nu milioane de ani. Deci daca Biblia are dreptate (si are!), dinozaurii trebuie sa fi trait dealungul ultimelor cateva mii de ani.

aici este link.. nu-l dau clickabil     http://thetruth.uv.ro/_articole/dino_bible.html
 
Extraterestri^^. Mai exact, rase de extraterestri:)
click aici pentru download

Ce pot sa zic...cineva s-a uitat prea mult la Star Trek...O fi viata pe alte planete, ca e mare universul, dar nici chiar federat
 
Daca tot se face atata valva cu DC++-ul, m-am gandit sa intru si eu pe acolo sa vad ce mai pune lumea la share, si uite ce-am gasit
Picture
Eu nu stiam pana acum ca muzica tiganeasca e crestina, nu stiam ca maneaua e ceea ce ar trebui sa se cante la biserica.
 
Femeie de etnie roma cersea pentru ca sa poata merge la scoala copii ei. Dar stai, nu cumva romii beneficiaza de invatamant cam gratuit?
articol

Si cica "Cerşetorii români inundă Copenhaga" tare tin sa modific titlul cam asa: Cersetorii rromi inunda Copenhaga"

 
Nu stiu cum sunt altii dar eu la spovedit nu am fost de...muuult timp. De ce sa ma bag sub fusta popei? Ca sunt doar niste perversi pedofili necrofili (babele inca vii se incadreaza aici:D ). Sa afle un om oarecare tot ce gandesc, ce fac, ce vreau eu? Mai bine nu.
Astazi am gasit pe un site cu torrente o colectie de carti numita Sexual Abuse of Minors and Pedophilia by Priests and Clergymen.
Nu am avut timp sa citesc tot ce e acolo, dar poate cineva doreste sa citeasca sa vada cat de "curati" sunt acesti slujitori ai domnului.

Click pe numele colectiei pentru
 
Da da...de cate ori nu am auzit asta...In fine, sa vedem ce fel de fiinta e dumnezeu asta daca:
1. Te priveste cand esti pe buda.
Deci este "Scat maniac"


 
Dau azi pe net de o poza asociata ultimului videoclip de la Simplu. Ciudat zic eu, imi parea destul de cunoscuta, asa ca stau sa caut...si caut, si uite ce am gasit

 
Poate unii, sau majoritatea, au vazut pe www.cocalari.com specimene care isi fac poza cu banii scosi la imprimanta. Cel putin eu unul am vazut. Oricum, ceea ce mi se pare oarecum penibil e sa te duci la magazin sa cumperi ceva cu acele bancnote.
Si totusi uite ca se intampla, un copil de 11 ani a cumparat ceva cu banii falsificati iar acum a reusit sa "cumpere" si un dosar penal.


    Spune NU drogurilor!

    Contact

    [email protected]

    Archives

    November 2009
    October 2009
    September 2009
    August 2009
    July 2009
    June 2009
    May 2009
    April 2009
    March 2009
    December 2008
    November 2008

    RSS Feed